Ik weet hoe het voelt om de droom van het vinden van een villa in een warm klimaat te hebben en een plek onder de zon, waar je kunt ontspannen en het als thuis voelt.
Ook ik had, jaren geleden, dezelfde droom en was gelukkig genoeg om precies te de juiste locatie te vinden, waar mijn familie nu woont.
Dus ik weet ook hoe overweldigend het kan zijn als je probeert om die speciale plek te vinden. In de afgelopen 10 jaar hielp ik honderden mensen bij het vinden van hun droomhuis, altijd op zoek naar TOP-locaties, omdat locatie het belangrijkste is bij het kopen van een huis. Ik ben dankbaar dat ik twee keer werd beloond met het winnen van de ‘property award’, voor de beste aanbieder in buitenlands vastgoed, met het bedrijf waar ik op dat moment de algemene leiding had. Tegenwoordig ontwerpt en bouwt ons promotie- en constructiebedrijf, volledig op maat, luxe, exclusieve villa’s, met behulp van de nieuwste technologie en innovatie, zodat de constructie voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat de villa volledig aan jouw persoonlijke wensen voldoet, als jij niet 100% tevreden bent, zijn wij dat ook niet.

 

Un abrazo,
Carin

MEET OUR TEAM

Carin Poulissen

Director

Antonio Alacid

General Manager

Salvador Aspas

Building Designer

Raúl Torres

Architect

Manuel Ros

Architect

Rafa Escudero

Building Engineer

Esther Sanz

Architect

Pablo Ruiz

Office Manager

Alberto Pérez

Structural engineer

Cecilia Bastos

Accounting

Eric Ewalds

Sales assistant

Pablo Santos

Bricklayer

Fernando Martínez

Bricklayer’s labourer

Emilio Sáez

First Officer Bricklayer

Manuel Cegarra

First Officer Bricklayer

Antonio Castejón

Bricklayer/Painter

Antonio Fernández

Bricklayer

Jesús Mena

Bricklayer