Gedurende de laatste 10 jaar dat ik villa´s in Spanje verkoop, heb ik nog nooit eerder de mogelijkheid om woningen te kunnen aanbieden op een dergelijke TOP locatie, voor deze gunstige prijzen

Javea, de parel van de Costa Blanca

Ik ben altijd op zoek naar de beste locaties in Spanje, de locatie is immers het allerbelangrijkst bij het kopen van een woning. In de afgelopen 10 jaar dat ik in Spanje villa´s verkoop, heb ik nog nooit de gelegenheid gehad om op een dergelijke TOPlocatoe zoals deze, en voor deze prijzen, villa´s te kunnen bouwen. Je krijgt een exclusieve Droomvilla op een 1000 meter perceel op een TOPlocatie, met adembenemend uitzicht, en op slechts enkele minuten van het strand. En dat alles voor een ongelofelijke prijs ! Je zult geen vergelijkbaar aanbod kunnen vinden in deze regio voor deze prijzen, dat kan ik je verzekeren ! Nu begrijp je ook waarom ik zo enthousiast ben om je dit ongelofelijke project te kunnen aanbieden. De villa´s liggen in het pittoreske Javea, op 10 minuten rijden van Moraira waar je bent omgeven door de mooiste landschappen en vergezichten die je je kunt voorstellen. En vanaf je ruime villa heb je een spectaculair uitzicht op de zee, de bergen, of allebei! Javea ligt in de provincie Alicante, op korte afstand van Valencia en Alicante, wat toegang biedt tot 2 internationale luchthavens. De regio biedt enkele van de mooiste landschappen en uitzichten van de het Middellandse Zeegebied met bergen, valeien en kliffen van een uitzonderlijke schoonheid. Javea´s kustlijn zelf heeft de mooiste uitzichten denkbaar.

Het Montgo Massief is deel van het natuurreservaat en de berg is een direct herkenbaar landmark in het gebied. De locale geografie heeft een uniek microklimaat gecreëerd. Javea geniet een gemiddelde jaartemperatuur tussen 18 en 24 graden. De steden Javea en Moraira bieden diverse prachtige zandstranden, waaronder vele door de EU genomineerde ´Blue Flag Beaches´ en hebben faciliteiten zoals restaurants, bars, winkels, sportfaciliteiten zoals zeilen, surf, duiken, sportvissen, fietsen, tracking, golf, tenis en paardrijden. Naar het Zuiden van Javea ontdek je kleine verborgen grotten, baaien en eilandjes, op slechts enkele meters van de kust. Moraira´s vismarkt is 1 van de oudste en populairste aan de Costa Blanca, waar je elke dag verse vis kunt kopen. The regio biedt een lage bebouwingsdichtheid met ruime villa´s langs zijn kustlijn. Je villa zal gebouwd worden gebruikmakende van de laatste technologie en innovatie, dus de constructie is van de hoogst mogelijke kwaliteit. Er zijn slechts een beperkt aantal percelen beschikbaar. Nadat je je perceel hebt gekozen, kies je je design en starten we met de bouw van de droomvilla.

Un abrazo,
Carin