Deze villa is perfect voor je als je zoekt naar een villa op loopafstand van de Middellandse Zee

Costa Calida´s geheim ... ´de Mar Menor´

Om te beginnen is dit gebied perfect als je op zoek bent naar een villa op korte afstand van enkele van de mooiste zandstranden die je je kunt voorstellen. Je villa zal worden gebouwd in het unieke gebied van de Mar Menor in Zuid-Oost Spanje. Deze locatie kan makkelijk over het hoofd worden gezien, maar dat zou een fout zijn want de Mar Menor is de grootste zoutwater lagune van Europa. Er is geen tij en de bodem loopt geleidelijk af naar het midden waar de zee een diepte heeft van 7 meter, welke deze zeer veilig, en ideaal voor watersporten maakt. De temperatuur van het heldere, warme water van de Mar Menor is rond de 5 graden warmer dan de Middellandse zee, welke je in minder dan 10 minuten kunt bereiken.

Omdat de regio de traditionele toeristenmarkten vermijdt, wordt het nooit te druk. De zachte zandstranden en boulevards zijn spectaculair en levendig met beachbars en alle faciliteiten welke je ooit nodig zult hebben. Maar Murcia is niet alleen zon, zee en strand. Er zijn historische steden, winkelcentra, sportcentra, spa´s, restaurants, inclusief een uitgebreide keuze van internationale cuisines en er zijn veel feesten en festivals, dus je hebt altijd iets om naar uit te zien. En s´avonds kun je altijd wel ergens een lifeband beluisteren op een gezellig terras met een locale Sangria en tapas. Het Spaanse leven op zijn best ! Je vindt er tevens enkele beroemde therapeutische modderbaden. Reizigers van over de hele wereld hebben dit gebied bezocht omdat de modder al sinds de oudheid bekend staat om zijn helende krachten.

Sommige mensen zijn speciaal voor de gezondheidsvoordelen naar dit gebied verhuisd omdat de World Health Organisation deze heeft uitgeroepen tot gezondste klimaat van Europa en 1 van de beste van de wereld. Dichtbij zijn de prachtige barokke steden Cartagena en Murcia en spectaculaire natuurreservaten waar je kunt hiken, duiken, zwemmen of gewoonweg van de zon kunt genieten En wanneer het over de lokale manier van leven gaat, zul je verliefd worden op dit onaangetaste gebied, waar je het nog echt authentieke Spanje zult beleven. Zo zijn er bijvoorbeeld familierestaurants welke meer dan een eeuw geleden gevestigd zijn en tot op de dag van vandaag nog steeds gerund worden door dezelfde families. Plus het feit dat je villa zal worden gesitueerd in een gemeenschap welke al honderden jaren bestaat en daarom een contante locale bevolking en economie heeft. Als het gaat om toegang tot luchthavens is het gebied maar liefst voorzien van 2 internationale luchthavens, waarvan 1 op slechts 20 minuten van je deur. Je prachtige villa zal worden gebouwd gebruikmakende van de nieuwste technologie en innovatie, wat verzekerd dat je villa wordt gebouwd naar de hoogst mogelijke standaard. Dus, als je enthousiast bent geworden over het idee om je eigen Dreamvilla te bezitten aan de Middellandse zee, schrijf je dan in op onze priority notification lijst, en je zult worden geinformeerd over onze volgende launch.